In één keer goed

Ontwikkelen en bouwen is uiteraard niet iets dat voor iedereen een dagelijkse bezigheid is. Waar te beginnen? Regelmatig zien wij dat (potentiële) opdrachtgevers een adviseur en/of een architect in de arm nemen, om vervolgens vanuit het ontwerp het verdere proces te doorlopen. 

SMT pakt het anders aan. Wij starten vanaf een blanco vel papier. Eerst verdiepen we ons in het gebruik van het gebouw, in de bewegingen, de bezettingsgraad. We bekijken wat het budget is, wat je wensen en behoeften zijn met betrekking tot duurzaamheid, comfort, uitstraling en flexibiliteit. Misschien zijn er ideeën over onderhoud en beheer. We brengen het proces zo precies mogelijk in kaart en onderzoeken vervolgens wat wenselijk en haalbaar is. Vervolgens gaan zij op zoek naar juiste partijen die het beste bij de opgave passen. Zo nodig inclusief een financier of belegger. 

Inderdaad, we nemen ruim de tijd aan de voorkant. Maar daarmee besparen we tijd én geld in de rest van het traject. Geen fouten, geen dubbelingen; in één keer goed!

Wat ons beweegt

Wil je meer informatie?

Weten wat SMT voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.