Weet wat je beweegt

Kinderdagverblijf 't Zonnetje

In Ede hebben wij onlangs Vrije School De Vuurvogel tot volle tevredenheid van de opdrachtgever Stichting Pallas opgeleverd. Sinds duidelijk is dat in het naastgelegen pand het kinderdagverblijf ‘t Zonnetje zal worden gehuisvest, zijn door SMT ook renovatieplannen gemaakt voor het vervallen gebouw. Binnenkort wordt gestart met de realisatie van de renovatie van ’t Zonnetje. Het kinderdagverblijf zal in de toekomst gaan samenwerken met Vrije School De Vuurvogel.

Het gebouw zal compleet worden gerenoveerd. De werkzaamheden variëren van het vervangen van alle kozijnen met hoogwaardig isolatieglas tot compleet nieuwe dakisolatie, dakbedekking en nieuwe boeiboorden. Er zal een volledig nieuwe ventilatie-installatie worden aangebracht, die weer voldoet aan de heden ten daagse normen. Enkel ruimten worden opnieuw ingedeeld. Om het geheel te verduurzamen gaan we PV-panelen plaatsen. Uiteindelijk wordt alles opnieuw fris geschilderd.

Doelstelling is dat over 20 weken het getransformeerde gebouw betrokken kan worden.

Werk aan de winkel !

Stichting Pallas bestaat sinds 2001 en verenigt 16 vrijescholen voor basisonderwijs in Midden en Zuid-Nederland. Zij verzorgen met ongeveer 290 mensen onderwijs voor 2900 leerlingen. Centraal in het onderwijs staan de pedagogische inzichten die voortkomen uit de antroposofie.