Weet wat je beweegt

HAS Hogeschool

HAS Hogeschool houdt haar onderwijsprogramma altijd up-to-date en daarbij hoort ook het waar nodig vernieuwen van de onderwijsomgeving. In de schoolvakanties van 2017 voerde SMT voor de HAS een interne verbouwing uit, zodat het gebouw qua logistiek weer geheel voldoet aan de moderne maatstaven.

HAS Hogeschool is dé hogeschool voor hbo-opleidingen op het gebied van agro, food en leefomgeving met vestigingen in Den Bosch en Venlo. De verbouwing vond op de vestiging Den Bosch plaats.

De interne verbouwing vonden plaats gedurende de vakantieperiode, zodat er van overlast geen sprake is voor wat betreft de doorgang van lessen en tentamens. In 4 weken heeft, door plaatsen van nieuwe wanden, plafonds en vloeren, van o.a. de facilitaire vleugel een geheel nieuwe indeling gekregen. SMT heeft een eenvoudig maar doeltreffende logistiek plan opgezet en afgestemd met de HAS, waardoor in geringe tijd deze eerste fase na de vakantie kan worden afgerond. Hiermee kon het nieuwe schooljaar goed van start gaan. Tweede deel van de verbouwing heeft plaatsgevonden tijdens het kerstreces. 

HAS Hogeschool