Weet wat je beweegt

Bergman Clinics 's-Hertogenbosch

SMT heeft voor Bergman Clinics een nieuwe vestiging in Den Bosch gerealiseerd. Bergman is het grootste netwerk van focusklinieken voor planbare medische zorg in Nederland. Met meer dan 60 focusklinieken in Europa verzorgen zij cosmetische en verzekerde zorg.

De vestiging Den Bosch heeft de focus op ‘Ogen’ en is gespecialiseerd in oogklachten, correctie van oogafwijkingen, laserbehandelingen en lensimplantaties. Naast Oogzorg zullen ook andere divisies van Bergman Clinics, zoals Bewegen, Huid en Vaten, Vrouwenzorg en Bey hun intrek in het pand nemen.

Het leegstaande kantoorpand aan de Hambakenwetering 10, bestaande uit 3 bouwlagen, geeft na de transformatie de mogelijkheid om vele cliënten te bedienen. De nieuwe locatie heeft meer dan 20 behandel kamers en 1 operatonele operatiekamer (OK). Tevens is het gebouw flexibel ontworpen en uitgevoerd met voorzieningen zodat eenvoudig een tweede operatiekamer kan worden gerealiseerd.

Bergman Clinics wil een belangrijke bijdrage leveren aan het op langere termijn betaalbaar, toegankelijk en hoogwaardig maken van de zorg. SMT is ervan overtuigd dat dit gebouw een bijdrage levert aan deze ambitie en de doelstelling van Bergman.

De verwachting is dat vanaf maart 2022 behandelingen kunnen worden uitgevoerd vanuit deze nieuwe kliniek.