Na een lange periode van voorbereiding en overleg, is de sloop van de voormalige Christoffelschool in Gendringen inmiddels in volle gang.
Loon- en Grondverzetbedrijf Meiland Azewijn sloopt de school voor SMT Bouw- & Vastgoed.
 
Op deze voor vele vertrouwde locatie verrijst het splinternieuwe integraal kindcentrum (IKC) De Wijssel. Een kindcentrum met een focus op ontwikkelen, educatie, samenwerking en duurzaamheid als onderdeel van het onderwijs.
 
Duurzaamheid komt ook terug in de manier van slopen. De sloop vindt plaats op een circulaire manier. Circulair slopen betekent dat alle materialen die opnieuw gebruikt kunnen worden, als bouwmateriaal in de bouw, geoogst worden. Denk hierbij aan hergebruik van dakpannen, balkhout, metalen, sanitair e.d. De gemeente Oude IJsselstreek heeft hiervoor extra geld ter beschikking gesteld.
 
IKC De Wijssel biedt ruimte aan maar liefst 277 leerlingen van Stichting Essentius voor het basisonderwijs, evenals 50 kindplaatsen voor de kinderopvang en buitenschoolse opvang van Humankind.
 
SMT Bouw- & Vastgoed bouwt samen met haar partners met veel plezier aan een betere toekomst voor onze kinderen en onze gemeenschap.
 

Wil je meer informatie?

Weten wat SMT voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.