Weet wat je beweegt

Bergman Clinics Arnhem

SMT realiseert voor Bergman Clinics een nieuwe vestiging in Arnhem. Bergman is het grootste netwerk van focusklinieken voor planbare medische zorg in Nederland. Met meer dan 60 focusklinieken in Europa verzorgen zij cosmetische en verzekerde zorg.

De vestiging Arnhem heeft de focus op ‘Bewegen’ . Deze kliniek is gespecialiseerd in schouder, knie, heup, hand, voet, enkel rug en nek en in het bijzonder in sportletsel.  

Het bestaande, leegstaande, kantoorpand aan de Meester E.N. van Kleffensstraat wordt door ons volledig getransformeerd. Op de huidige locatie staan 2 gebouwen van elk 3 verdiepingen, die, door het realiseren van nieuwbouw, met elkaar worden verbonden.

In het nieuwe pand zullen 17 artsenkamers en 15 patiëntenkamers worden voorzien. Het pand heeft één MRI apparaat en meerdere mogelijkheden voor onderzoek met röntgenstraling en twee operationele operatiekamers (OK). Tevens is het gebouw dusdanig ontworpen en uitgevoerd met voorzieningen om snel twee extra operatiekamers te realiseren.

Bergman Clinics wil een belangrijke bijdrage leveren aan het op langere termijn betaalbaar, toegankelijk en hoogwaardig maken van de zorg. SMT is ervan overtuigd dat dit gebouw een bijdrage levert aan deze ambitie en de doelstelling van Bergman.

De verwachting is dat vanaf mei 2022 behandelingen kunnen worden uitgevoerd vanuit deze nieuwe kliniek.