Weet wat je beweegt

VACATURES

 

Technisch planontwikkelaar

Ben jij de persoon die onze maatschappelijke projecten verder kan uitontwikkelen van Voorlopig Ontwerp naar Uitvoeringsgereed Ontwerp? En ben je kritisch, analytisch mét gevoel voor maatschappelijk vastgoed en commercieel. Dan is dit misschien wel jouw kans.

Wij zijn nl. op zoek naar een technisch planontwikkelaar.

Ons werkgebied is de zorg en het onderwijs. Je zult nauw gaan samenwerken met de collega’s van de projectverwerving, engineering, realisatie en nazorg. Binnen SMT is dit een nieuw in te vullen functie. Voel jij je aangesproken en kun jij hier de juiste kleur aan geven? 

Neem dan contact op met: Geron Verdellen 073 - 692 44 44 of Geron@smtbv.nl

 

Projectleider

Ben jij (of ken jij) die gedreven, resultaatgerichte projectleider die met zijn team invulling kan geven aan mooie utilitaire opgaven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer nu en kom ons team versterken. Bel Geron Verdellen: 073 - 692 44 44 of mail: geron@smtbv.nl

 

Engineer

Ben jij die enthousiaste engineer die de vraag van de klant kan vertalen in een technisch ontwerp en de kennis en kunde bezit om een Design & Build project te volbrengen ? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt te werken in een leuk en betrokken team en gaat aan de slag met projecten binnen het maatschappelijk vastgoed. Enthousiast geworden? Bel Rik Cornelissen: 073 - 692 44 44 of mail: Rik@smtbv.nl

 

Uitvoerder

Heb jij op de bouwplaats graag de touwtjes in handen en ben je in het bezit van een groot verantwoordelijkheidsgevoel? SMT Bouw & Vastgoed is op zoek naar een ervaren uitvoerder. Iets voor jou? Bel dan met Rik Cornelissen op 073 - 692 44 44 of mail Rik@smtbv.nl en hij vertelt je alles over deze zelfstandige job.

Wil je meer informatie?

Weten wat SMT voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.