Werken bij SMT. Wat beweegt jou?

Een fijne, uitdagende plek om te werken

Wat beweegt jou? Werken aan projecten die er echt toe doen? Jezelf ontwikkelen en je ambities waarmaken in een omgeving die je steeds weer uitdaagt? Samen met collega’s die tot de besten behoren? Welkom bij SMT!

Onze organisatie is plat en dynamisch, onze cultuur informeel en open. Iedereen krijgt de ruimte om bij te dragen aan de vorm en inhoud van ons bedrijf. Directie, leidinggevenden, medewerkers, we krijgen en nemen allemaal onze verantwoordelijkheid en voelen ons mede-eigenaar.

Bij SMT ligt de nadruk op samenwerken. Met elkaar als collega’s, maar evenzeer met opdrachtgevers, gebruikers en partners. Dat vraagt meer dan alleen goed zijn in je vak. Ondernemend en creatief zijn, inlevend en communicatief sterk, zijn bij ons onmisbare kwaliteiten.

Hebben we je enthousiast gemaakt? Neem dan contact met ons op:

Bel: 073 - 6924444 en vraag naar Geron Verdellen of Rik Cornelissen.

Mailen kan ook: geron@smtbv.nl  of  rik@smtbv.nl

 

Stagiaires en afstudeerders: 

Bij SMT hebben wij altijd plaats voor goede mensen. Als ontwikkelende realisator van maatschappelijk vastgoed leiden wij graag jong talent op. Wij zijn gewend om out of the box te denken. Daarom bieden wij niet alleen stage- en afstudeerplaatsen voor specifiek bouw gerelateerde studenten. Wij denken ook maatschappelijk breed. Heb jij een project/plan of opdracht dat schuurt tegen bouw, onderwijs, zorg of maatschappelijke vraagstukken?

Laat het ons weten! Kijken wij samen of wij hier een stage- of afstudeeropdracht van kunnen maken. Ben je nieuwsgierig geworden? Bel of mail met Rik Cornelissen

telefoonnummer 073 - 6924444  of mail aan rik@smtbv.nl ! 

Wil je meer informatie?

Weten wat SMT voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.