Wij nemen onze verantwoordelijkheid

SMT is maatschappelijk zeer betrokken en beweegt zich dan ook bewust in de wereld van maatschappelijk vastgoed. 

Maatschappelijk betrokken

We rekenen het eveneens tot onze verantwoordelijkheid om ook buiten ons vakgebied invulling te geven aan onze maatschappelijke betrokkenheid. Zo zijn wij inmiddels al vele jaren verbonden aan Dagbesteding Ons Plekske. Een dagbesteding voor mensen met een licht verstandelijke beperking en/of autisme. We zoeken hier met regelmaat de samenwerking op. Zo hebben zij bijvoorbeeld computertafeltjes voor onze medewerkers gemaakt en organiseren wij personeelsbijeenkomsten en teamdagen op hun locatie.  

Ontwikkeling bouwsector

Ook leveren we graag onze bijdrage aan de ontwikkeling van onze branche. Daarom participeren we in diverse opleidingsinstanties en brancheverenigingen en leiden jongeren op. Niet in de laatste plaats om de nieuwe generatie te laten zien hoe boeiend en veelzijdig de bouwsector is. Tevens nemen wij jaarlijks actief deel aan bedrijvendagen van hogescholen en nodigen studenten uit bij ons hun stage te lopen. Zo bieden wij hen een kijkje achter de schermen en weten hen te enthousiaismeren voor het vak.  

Maatschappelijk betrokken bij zorg en onderwijs

Onze core business ligt in het maatschappelijk vastgoed en wel in het onderwijs en de zorg. Juist door deze focus begrijpen wij onze opdrachtgever en de gebruikers goed en kunnen wij hun vraag optimaal vertalen naar een fijn gebouw.  Bij ons krijgt je niet altijd wat je vraagt, maar wel wat je nodig hebt.

Wij helpen mensen

In het kader van Social Return stellen wij onze bouwplaatsen open voor personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen bekijken wij de wensen en mogelijkheden en bieden hierdoor kansen op werk en of ontwikkeling. Afstudeerders zijn ook van harte welkom. Heb je een idee ? Vertel het ons en we kijken samen of we er een "project" van kunnen maken. 

  

 

 

Wat ons beweegt

Wil je meer informatie?

Weten wat SMT voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.