Weet wat je beweegt

Wij nemen onze verantwoordelijkheid

SMT beweegt zich bewust in de wereld van maatschappelijk vastgoed. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is daarmee in feite onze corebusiness.

Maatschappelijk betrokken

We rekenen het eveneens tot onze verantwoordelijkheid om ook buiten ons vakgebied invulling te geven aan onze maatschappelijke betrokkenheid. Zo verbinden we onze naam aan het initiatief Anti Pest Diploma van Stichting Veilig Onderwijs en leveren we via stichting Kika een bijdrage aan de strijd tegen kinderkanker. Wij werken samen met dagbesteding Ons Plekske en hebben een bijdrage geleverd aan de renovatie van een school in Bosnië, via Stichting Out of Area. 

Ontwikkeling bouwsector

We leveren graag onze bijdrage aan de ontwikkeling van ons vakgebied. Daarom participeren we in diverse opleidingsinstanties en brancheverenigingen. Niet in de laatste plaats om nieuwe generaties te laten zien hoe boeiend en veelzijdig de bouwsector is. 

Maatschappelijk betrokken bij zorg en onderwijs

Ook voelen wij ons betrokken bij maatschappelijke thema's in zorg en onderwijs. Zo zijn er onvoldoende handen aan het bed en leerkrachten voor de klas. Wij denken mee in oplossingen voor deze problemen.

Wij helpen mensen

Personen met een afstand tot de arbeidsmarkt bieden wij kansen op werk- of ontwikkelingsmogelijkheden.

kika logoAfbeeldingsresultaat voor han hogeschool  Afbeeldingsresultaat voor stichting veilig onderwijs

 

 

Wil je meer informatie?

Weten wat SMT voor je kan betekenen? Neem dan contact met ons op.