Rebovatie B-vleugel Regio College Zaandam

Projectomschrijving:

In februari 2016 heeft SMT een start gemaakt met de renovatie van gebouw C99 B vleugel van het Regio College Zaandam. SMT heeft als economische meest voordelige inschrijver de opdracht gegund gekregen.

 Het Regio College is een professionele onderwijsinstelling met een veelzijdig en kwalitatief hoogwaardig aanbod in beroepsopleidingen, cursussen, trainingen en volwasseneneducatie. Het Regio College heeft ca. 6.000 deelnemers en 550 medewerkers met vestigingen in Zaandam, Purmerend, Heerhugowaard en Edam. Sinds 2004 is SMT betrokken bij de nieuwbouw, verbouw en renovatie van het regio College in Zaandam.

De opdracht omvat het bouwkundig renoveren en bedrijf gereed opleveren van gebouw C99 B vleugel in lijn met de renovatie van o.a. gebouw C99 C vleugel en gebouw C95 F vleugel. De renovatie is gericht op het aanpassen van het bouwdeel, zodat invulling gegeven kan worden aan beroepsgericht onderwijs.

Het betreft een onderwijsvleugel ten behoeve van de onderwijsafdelingen zorg en welzijn en Regio Entreeopleiding. Deze vleugel omvat ongeveer 4.832m2 BVO en omvat vier etages, waaronder begane grond, eerste, tweede en derde etage.

De B-vleugel zal het nieuwe schooljaar 2016/2017 in gebruik genomen kunnen worden.

Regio College in de media

Onderwijs & Bouw publiceert een artikel over de flexibiliteit van het toegepaste SMT Bouwsysteem bij het Regio College. Lees hier.

 

Schooldomein nr. 4 publiceert een artikel over de renovatie die aansluit bij het hedendaags lesgeven.

Facility Estate en Regio College

4832 M2

SMT staat voor deskundigheid en betrokkenheid

"Samenwerken door elkaar te vertrouwen heeft tot een mooi resultaat geleid."

Robin Kleen, Directeur en projectmanager Facility Estate