Weet wat je beweegt

Tender – Het Kloppend Academisch Hart van Nyenrode (KAHN)

Tender – Het Kloppend Academisch Hart van Nyenrode (KAHN)

Nyenrode Business Universiteit had de wens hun bestaande gebouwen te transformeren, zodat deze meer zouden aansluiten op toekomstige behoeftes. Hiervoor was een ontwerpopgave in de markt gezet waar wij samen met SVP Architectuur en Stedenbouw, MoBius consult bv, Raadgevend Ingenieursburo van Nunen en Indusa aan mee hebben gedaan.

Er moest een centrale plek komen waar klanten en medewerkers elkaar konden ontmoeten.

Door twee bestaande onderwijsgebouwen met een nieuw atrium met elkaar te verbinden ontstond een nieuw centraal kloppend hart; het Kloppend Academisch Hart van Nyenrode, kortweg KAHN. Dit KAHN vormt het nieuwe gezicht van de universiteit bij aankomst op het terrein en speelt op een eigentijdse manier in op het landschappelijke en historische karakter van de campus. De nieuw te realiseren constructie biedt een zee aan licht en een open ontmoetingsplek. Dé plek waar alle gebruikers van de campus elkaar treffen.

Helaas is dit ontwerp niet als winnaar uit de bus gekomen, maar wij willen dit toch delen. We zijn trots op het resultaat en onze gezamenlijke teamprestatie.

 

Nieuwsgierig naar onze inzending? Loop mee in onze video.

 https://youtu.be/44YeFbjjXf0

  

 

 

 

Wil je meer informatie?

Weten wat SMT voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.