Weet wat je beweegt

Inspiratieboek "samen werken aan de school van morgen"

Schooldomein heeft het initiatief genomen om een inspiratieboek samen te stellen met daarin projecten die binnen het primair en voortgezet onderwijs de laatste vijf jaar zijn gerealiseerd. Zij hebben hun partners gevraagd om de mooiste projecten te selecteren om in het inspiratieboek te worden gebundeld.

SMT, jarenlang partner van Schooldomein, wilde graag een bijdrage leveren aan dit verzamelboek en heeft een tweetal projecten uitgelicht; De IJdoornschool in Amsterdam en het Kindcentrum Parkhurst in Den Haag. Twee Design & Build projecten die naadloos aansluiten op de gestelde criteria; ontmoeten, verbinden, adaptiviteit, innovatie en verduurzaming.

In dit boekwerk staan naast mooie foto’s ook artikelen waarin we dieper ingaan op onderwerpen over de  ontwikkeling van scholenbouw in de tijd en het zoeken naar verbinding met de stakeholders. 

23 juni 2020 heeft Geron Verdellen het inspiratieboek namens SMT in ontvangst genomen. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over onze projecten of onze visie? Bel ons en wij vertellen u graag meer.

 

Klik op de links om de artikelen over IJdoornschool en Kindcentrum Helen Parkhurst te bekijken. 

Wil je meer informatie?

Weten wat SMT voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.