Mooie dag!

Deze ochtend is De Brede School Zilverackers in Veldhoven opgeleverd door SMT Bouw & Vastgoed aan de #GemeenteVeldhoven.
Roel van Heumen en Patrice Kuypers tekenden hiervoor de overdracht.

Na een periode van intensieve samenwerking met de partners Gemeente Veldhoven, de basisscholen #openbarebasisschoolDickbruna @Basisschool De Brembocht en kinderdagverblijforganisatie Nummereen Kinderopvang, heeft SMT Bouw & Vastgoed een mooie uitdagende Design & Build - ontwikkeling in beweging gebracht, afgestemd op de verschillende authentieke wensen en visies van de verschillende gebruikers.

Het design van de school is geïnspireerd op de typologie van het klooster, in stijl van de Bossche school, voorzien van een gezamenlijke binnentuin en een gymzaal. In het gebouw is ruimte voor bijna 600 kinderen.

Het nieuwe schoolgebouw is duurzaam gebouwd volgens het principe “nul op de meter”, het gebouw wekt evenveel energie op als het verbruikt, het heeft geen gasaansluiting maar wel zonnepanelen en warmtepompen.

De komende periode gaan de basisscholen DickBruna en Brembocht, maar ook kinderdagverblijf NummerEEN het gebouw verder inrichten en inhuizen.
Op 28 maart zal de Brede School feestelijk geopend worden.

SMT Bouw & Vastgoed wenst de leerlingen en de medewerkers van De Brede School Zilverackers veel plezier en succes met de laatste voorbereidingen toe!

Wil je meer informatie?

Weten wat SMT voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.