Weet wat je beweegt

Feest in Rosmalen


Mede door het vlot doorpakken van de gemeente Den Bosch ten aanzien van het RO-proces en het proactief handelen van Woonstichting JOOST hebben we in een tijdsbestek van 4 maanden (een record!) na vaststelling van het bestemmingsplan in de Raad de oude Pastorie in Rosmalen (ver)gebouwd tot een woonzorgconcept voor 18 bewoners van de Leermakers Autismegroep.
 
Dit maatschappelijke project is tot stand gekomen door een bijzonder fijne samenwerking tussen Het Parochiebestuur, Woonstichting JOOSTLeermakers AutismegroepGemeente 's-Hertogenbosch en SMT Bouw & Vastgoed en de prettige dialoog met de buurt, die dit plan volledig hebben omarmd.

De oude Pastorie is omgebouwd tot een woonhuis voor 6 bewoners en in de achtertuin zijn 12 tiny houses gerealiseerd. De woningen in de tuin zijn geheel in hout en grotendeels biobased en circulair in de fabriek vervaardigd en als plug-and-play op locatie gemonteerd. Het bouwen van een dergelijk woonzorgconcept past uitstekend binnen de (duurzaamheids)visie van SMT.
 
12 april is het feest.
Na de mooie woorden van Roy GeersRob DekkerWillem Leermakers en Geron Verdellen werd samen met zorgontwikkelaar Bart van Gerven het lint doorgeknipt en De Pastorie feestelijk geopend.

Wij wensen het team van Leermakers en haar bewoners heel veel geluk met dit nieuwe thuis en kijken uit naar het volgende samenwerkingsproject.
 
#woonzorg #samenwerking #maatschappelijk #biobased #circulair #zorg #duurzaam

Wil je meer informatie?

Weten wat SMT voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.