Weet wat je beweegt

De afbouwfase van de nieuwbouw  van het ROC Horizon College en het Regio College is in volle gang. In september 2019 wordt het nieuwe schoolgebouw in Purmerend betrokken. Het credo is dichtbij huis een mbo-opleiding volgen. SMT Bouw & Vastgoed is verantwoordelijk voor het realiseren van de engineer-/build en maintain opdracht. Het credo is: samenwerking als rode draad.  

Beide mbo-scholen bieden met deze samenwerking een ruim scala aan opleidingen aan. Veertig procent van de ruimte wordt door beide mbo-scholen gezamenlijk gebruikt. In het nieuwe gebouw kunnen straks 1.800 studenten onderwijs volgen en door samen te werken kunnen de beide scholen beter onderwijs aanbieden.

Een van de elementen waarop SMT is geselecteerd is de mate waarin wij gericht zijn op samenwerken. Door in het begin van het proces veel aadacht te besteden aan samenwerking en vertrouwen behaal je veel resultaten in de onderlinge communicatie. 

Wil je meer lezen over dit project en hoe SMT werkt aan samenwerking en vertrouwen klik hier voor een publicatie in Schooldomein. 

Wil je meer informatie?

Weten wat SMT voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.