Weet wat je beweegt

Vrijdag 12 juli 2019 stond de kwartaalmeeting van SMT gepland. Iedere kwartaalbespreking organiseert SMT bij voorkeur op één van haar projecten. Een mooi moment om alle collega’s een kijkje te laten op één van de projecten waar zij allen zo hard aan werken/hebben gewerkt.
Deze keer ging de reis naar Purmerend. Een MBO school met goede praktijkvoorzieningen in één gezamenlijk schoolgebouw voor twee opdrachtgevers t.w. het Horizon College en het Regio College. De rondleiding werd gedaan door het enthousiaste “team Purmerend”. Zij vertelden over het verloop van het
project en wat de verschillende bestemmingen zouden worden . Een prachtig project waar SMT en alle stakeholders met recht trots op mogen zijn.

Purmerend is: Eén gebouw, één team, één visie

Na de informatieve rondleiding sprak directeur Geron Verdellen op informele wijze de groep nog toe. Hij ging o.a. in op de huidige organisatiestructuur; legde uit hoe de organisatie er nu uit ziet en waar we de komende periode naar toe willen. SMT is op gebied van onderwijshuisvesting specialist. Binnen deze sector blijft SMT absoluut actief. Daarnaast wil de organisatie graag een verbinding leggen naar de zorgsector. Huisvesting faciliteren voor ouderen. De verbinding zoeken waar hard en zacht samenkomen. De organisatie is hier inmiddels klaar voor.

Zo’n middag moet uiteraard goed worden afgesloten. Daarom togen alle medewerkers vervolgens richting de Harbour Club in Amsterdam waar op gezellige wijze de bouwvak werd ingeluid.

 

Wil je meer informatie?

Weten wat SMT voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.