11 maart 2020 werd het bereiken van het hoogste punt van het nieuwe Integraal Kindcentrum aan het Overwater in Zoetermeer gevierd. Initiatiefnemers en gebruikers van het IKC wilden dit moment gebruiken om hier feestelijk bij stil te staan. Op de plaats van de Prinses Amaliaschool zijn de contouren van de vervangende nieuwbouw al goed te zien.

De bouw heeft als thema de reis naar de toekomst meegekregen. De leerlingen reizen uiteraard mee. Zij zullen die ochtend vanaf hun huidige tijdelijke schoollocatie aan de  Schansbos richting de bouwplaats lopen, waar zij zullen worden verwelkomt door de wethouder van Onderwijs, mensen van de bouw, het schoolbestuur en andere betrokkenen. Een select groepje kreeg intussen de gelegenheid vanaf het dakterras een kijkje te nemen in het gebouw naar de huidige stand van het werk. 

Wethouder Iedema, de heer Schutte,  directeur van de Prinses Amaliaschool en Geron Verdellen namens SMT Bouw & Vastgoed richtte een woordje tot de genodigden waarna traditiegetrouw de vlag in de top werd gehesen. 

De schoolkinderen overhandigden aansluitend aan de bouwers een zelfgemaakte verrassing. De ochtend werd afgesloten met een frietje voor al het aanwezige bouwpersoneel. 

Lees meer over dit project op de projectpagina

 

 

Wil je meer informatie?

Weten wat SMT voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.