We liggen op koers

Op 30 september werd bij de bouw van het nieuwe woonzorggebouw met expertisecentrum Heilaarstraat in Breda het hoogste punt bereikt. Reden voor een feestje. Naast afgevaardigden van de toekomstige gebruikers, Thebe en GGz Breburg, was het projectteam van SMT Bouw & Vastgoed aanwezig. Om de bouwers letterlijk en figuurlijk in het zonnetje te zetten werd door de opdrachtgever een smakelijke lunch geregeld.  
 
Directeur Geron Verdellen zegt trots te zijn op alle mensen die de realisatie van dit mooie complex mogelijk maken. In tijden van grote onzekerheid, door oorlog, hoge energieprijzen, onvoldoende beschikbaarheid van mensen en middelen, zijn wij toch in staat gebleken volgens planning het hoogste punt te bereiken. Dit betekent dat we op koers liggen en de bewoners straks volgens planning het complex kunnen bewonen.
 
In het toekomstige expertisecentrum gaan GGz Breburg en Thebe nauw samenwerken. GGz Breburg vanuit de psychiatrie en Thebe vanuit de ouderenzorg. Een unieke en mooie samenwerking.
 
Het woonzorg gebouw met expertisecentrum wordt medio 2024 in gebruik genomen.

 

Om een beeld te geven hoe het ontwerp tot stand is gekomen heeft opZoom architecten een filmpje ontwikkeld. 

Lees meer in de nieuwsbrief

Wil je meer informatie?

Weten wat SMT voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.