Weet wat je beweegt

Met trots presenteren wij; Het MBO Purmerend !

Voor de zomervakantie 2019 is het nieuwe College opgeleverd waardoor er tijd genoeg was om  de school compleet in te richten.

Een nieuwe leeromgeving waar twee verschillende ROC’s, t.w. het Horizon College en het Regio College hun krachten hebben gebundeld en elkaar vinden in het prachtige nieuwe pand in Purmerend aan het Karekietpark. MBO-onderwijs met goede praktijkvoorzieningen in één gezamenlijk schoolgebouw.

De oplevering is geweest. De leerlingen hebben inmiddels de school in gebruik genomen. Hoogste tijd voor een officieel moment. Er is gekozen om geen speeches te houden, maar een ware talkshow. Een illusionist verzorgde de officiële opening.

In het nieuwe onderwijsgebouw gaat het Horizon College nauw samenwerken met het Regio College. Hiermee gaat de school een breed scala aan opleidingen bieden op het gebied van zorg, welzijn, sport & bewegen, handel, dienstverlening, economie en techniek. De compacte opzet van het gebouw stimuleert ontmoeting en uitwisseling, maar biedt tevens ruimte aan concentratieplekken  en kleinschaligheid. Het gebouw heeft in het hart een overzichtelijk atrium waaraan alle vaklokalen zijn gelegen. Alle leslokalen liggen aan de buitengevel met te openen delen in de gevel.

Wil je meer informatie?

Weten wat SMT voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.