Weet wat je beweegt

Feestelijke opening Mavo Schravenlant XL Schiedam

In opdracht van Openbare Scholengroep Vlaardingen Schiedam (OSVS) heeft SMT Bouw & Vastgoed in Schiedam aan de Van Hogendorpstraat de nieuwbouw gerealiseerd voor Mavo  Schravenlant XL. Het nieuwe gebouw is op 17 september opgeleverd en is op woensdag 28 november feestelijk geopend.

Na een welkomstwoord van Saskia Boxem, directeur Mavo Schravenlant XL, en een toespraak van Wim Kokx, directeur-bestuurden OSVS, Huub Frencken van Frencken Scholl Architecten en Geron Verdellen, directeur SMT, heeft wethouder Patricia van Aaken  Mavo Schravenlant XL officieel geopend. De genodigden zijn vervolgens rondgeleid in de nieuwbouw.

Het moderne gebouw beslaat circa 4.400 m2 BVO en zal ongeveer 500 leerlingen gaan huisvesten. In het nieuwe gebouw is ook een gymzaal geïntegreerd, waarboven nog leslokalen zijn gesitueerd. Het is zeer efficiënt en functioneel gebouw die volledig past binnen de omgeving.  Door gebruik te maken van bakstenen en die op verschillende manieren te vermetselen is het een eigentijds gebouw geworden. 

Wil je meer informatie?

Weten wat SMT voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.