Op 24 mei jl. was het een feestelijke dag voor Brede School Zilverackers.
Leerlingen van De Brembocht en Dick Bruna en kinderen van kinderopvang Nummereen waren aanwezig bij de officiële feestelijke opening in de nieuwe gymzaal, maar ondanks het slechte weer mocht dat de pret niet drukken!

Geron Verdellen, directeur SMT Bouw- & Vastgoed, richtte een woordje aan de kinderen. De kinderen gaven aan hoe blij ze zijn met de nieuwe school, dit gepaard met een luid gejuich en er waren vele lachende- en blije gezichten te zien in de zaal!

Tijdens de feestelijke openingsceremonie schonk Geron namens SMT een educatief XXXL insectenhotel om in de schooltuin te plaatsen. Een mooie manier om "duurzaamheid" onderdeel van het onderwijs te maken.

Goochelclown Klaas vermaakte iedereen met een magische openingsact, geholpen door kinderen en wethouder Thomas van Broekhoven. Samen knipten ze drie gekleurde linten door, symbolisch voor de diverse gebruikers binnen de Brede School.
Na de ceremonie konden ouders en belangstellenden de nieuwe school bewonderen. De dag werd afgesloten met een toost op de feestelijke opening!

Een fantastische, mooie en innovatieve school met blije gezichten - daar zijn wij trots op en daarop bouwen wij verder!

Wil je meer informatie?

Weten wat SMT voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.