SMT alszijnde partner “Zorgontwikkelaar & Bouwer” heeft samen met de opdrachtgever Thebe een prachtig resultaat geboekt, de realisatie van de eerste fase van Woonzorgcentrum Janshove te Baarle-Nassau.
 
Voor de eerste oplevering, overhandigde SMT Bouw & Vastgoed – Roel van Heumen met trots afgelopen vrijdag, de sleutel aan opdrachtgever Thebe - Johan Loeffen.
 
In deze eerste fase zijn 19 wooneenheden Somatiek en 24 wooneenheden Psychogeriatrie inclusief gezamenlijke- en algemene ruimten gerealiseerd in woonzorgcentrum Janshove.
 
Dit met zorg gerealiseerde resultaat, in kwaliteit en planning, hebben we door goede communicatie en afstemming bereikt met de opdrachtgever Thebe, adviseurs en realisatiepartners van SMT Bouw & Vastgoed.
 
In de tweede fase worden er nog eens 17 wooneenheden gerealiseerd en daarnaast een ontmoetingscentrum/grandcafé voor de bewoners én de gemeenschap Gemeente Baarle-Nassau; oplevering Q2-2025.
 
Een goede (bouw)voorbereiding, planning, uitvoering en bewaking, zijn de succesvolle sleutelwoorden in communicatie & samenwerking waar SMT voor staat… met een tevreden opdrachtgever als resultaat.
 
Uiteindelijk draait alles om de zorg mét zorg.
 
SMT bouwt met zorg verder, aan de realisatie van fase 2 samen met opdrachtgever Thebe en haar realisatiepartners én wenst de bewoners en medewerkers van woonzorgcentrum Janshove veel woon- en werkplezier!

Wil je meer informatie?

Weten wat SMT voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.