Sleuteloverdracht van De Brede School Zilverackers te Veldhoven

Gisterenochtend was de feestelijke ceremoniële sleuteloverdracht van
De Brede School Zilverackers.

Na ontvangst, sprak SMT Bouw & Vastgoed Geron Verdellen een dankwoord uit aan de Gemeente Veldhoven en de gebruikers van De Brede School Zilverackers.

Er is een mooie uitdagende Design & Build – ontwikkeling in beweging gebracht, afgestemd op verschillende authentieke wensen en visies van de verschillende gebruikers. “Hier mogen we trots op zijn en uiteindelijk hebben we dit met goede afstemming gezamenlijk kunnen realiseren”.

Aansluitend overhandigde SMT Bouw & Vastgoed de sleutel aan Wethouder Thomas van Broekhoven - Gemeente Veldhoven in bijzijn van
6 kinderen.

De wethouder droeg de sleutel vervolgens officieel over aan de 4 leerlingen van de basisscholen en 2 kinderen van de kinderdagopvang, die speciaal uitgenodigd waren voor deze feestelijke overdracht.

De kinderen hadden een prominente rol in deze ceremonie en hadden nog iets leuks voorbereid.
Ze reikte een “tijdscapsule” aan, waarin de beleving en ervaring van hun “oude” school in tekeningen, kunstwerken, foto’s en verhaaltjes waren verpakt in deze capsule. Deze tijdscapsule werd vervolgens door de kinderen begraven in de binnentuin van Zilverackers.

Over 5 jaar zal de tijdscapsule weer opgegraven worden en zal er een vergelijking worden gemaakt in “beleving en ervaring” met de “oude” en “nieuwe” school door de kinderen, waarbij er nu al prominent sprake is van waardevermeerdering in ruimte en daardoor ook in beleving.

Aanstaande dinsdag komen de eerste kinderen van kinderdagverblijf Nummereen in hun nieuwe (speel)omgeving en woensdag start de eerste lesdag voor de leerlingen van de bassischolen in hun nieuwe school Zilverackers.

SMT Bouw & Vastgoed wenst de kinderen, leerlingen en het personeel van Zilverackers veel plezier toe in deze prachtige nieuwe Brede School!

De kinderen van nu zijn de toekomst, daarvoor doen wij het!

Wil je meer informatie?

Weten wat SMT voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.